Τιμητική διάκριση για Βεργέτη

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος «Ο Γέρος του Μοριά» και η «ΑΓΩ Ανάκτηση», με προσκεκλημένο τον τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, Στάικο Βεργέτη, τον οποίο τίμησαν για την προσφορά του.

Στις δηλώσεις του, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην παρουσία και τα πλάνα της ομάδας του:
«Είναι δυνατόν να είμαστε Τριπολίτες, να είναι ο Γέρος του Μοριά και στην εκδήλωση να αρνηθείς να έρθεις; Γενικότερα οι ρίζες είναι κάτι το σημαντικό και το παρελθόν θα πρέπει να μας συνδέει με το παρόν και το μέλλον. Εκτός αυτού, οι άνθρωποι της ΑΓΩ Ανάκτησης και του «Γέρου του Μοριά» είναι του αθλητισμού, έχουν υγιές αθλητικό πνεύμα και συνάδει με αυτό που θέλουμε εμείς να διαμορφώσουμε και ήταν τιμή και υποχρέωση για έμενα να παρευρεθώ.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο Αστέρας εκτός του ότι κάνει άνοιγμα στην πόλη, για τα οικονομικά οφέλη, για την επισκεψιμότητα στην πόλη, που έρχονται άνθρωποι από άλλα μέρη για να δουν τους αγώνες. Εκτός από αυτά, ο Αστέρας προσπαθεί να αγκαλιάσει την πόλη με κάθε τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και οι συνεργάτες μου αγοράζουν από τα μαγαζιά της πόλης, αγαπάνε την Τρίπολη και γενικά στηρίζουμε την πόλη μας. Ο Αστέρας δίνει πολλά στην πόλη μας και η Τρίπολη στηρίζει τον Αστέρα. Η σχέση είναι αμφίδρομη.

Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει συγκεντρωμένη και να παλεύει το κάθε παιχνίδι. Αυτό δηλαδή τον δρόμο που έχουμε χαράξει από την αρχή. Δεν ήρθαν καλά αποτελέσματα μέσα στο 2015. Σαφώς μας έχει στεναχωρήσει πολύ ο Ιανουάριος και προσπαθούμε να συνέλθουμε. Έχοντας συναίσθηση της κατάστασης θέλουμε να αντεπεξέλθουμε στην δύσκολη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα