Ο Χρύσανθος (ξανά)πήρε τ’ όπλο του

Οξύνει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, κάνοντας λόγο για «μπαχαλάκηδες» στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εγώ δεν εξομοίωσα ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή είναι άλλης τάξεως πρόβλημα, ο ΣΥΡΙΖΑ άλλης τάξεως», ανέφερε ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στον δημοσιογράφο των «Νέων», Γιώργο Παχαχρήστο, φέρνοντας ως παράδειγμα τις Σκουριές. «Εγώ από το μυαλό μου το έβγαλα ότι τους καλύπτουν πολιτικά όλους αυτούς ή οι ίδιοι τα λένε; Εγώ από το μυαλό μου έβγαλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στις αντιδράσεις κατά της επένδυσης ή οι ίδιοι με τις δηλώσεις τους; Να μην το πούμε δηλαδή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατεί στις Σκουριές; Συγγνώμη, αλλά όταν κάνουν κάτι, θα τα ακούν», σχολίασε.

Ερωτηθείς τι αποτέλεσμα έχουν όλα αυτά, πέραν της έντασης που προκαλούν, ο κ. Λαζαρίδης απάντησε: «Ε, πώς δεν έχουν; Με αυτά που λέμε, ορισμένοι έχουν αρχίσει να τους μαζεύουν. Και τους μαζεύουν». Κληθείς να διευκρινίσει τη δήλωσή του αυτή, εξήγησε: «Τους μπαχαλάκηδες. Γιατί σταμάτησαν τα επεισόδια, που κάθε τόσο έκαιγαν την Αθήνα; Εμένα περίμεναν να τους το πω; Κοιτάξτε, ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποδείξει ότι είναι κόμμα δημοκρατικής ευθύνης. Δεν μπορεί να δηλώνει και υπέρ της Δημοκρατίας και υπέρ των μπαχαλάκηδων…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα