Υπόθεση Novartis: Βάζουν στο αρχείο τις μηνύσεις κατά Τουλουπάκη

Στο αρχείο μπαίνουν οι μηνύσεις κατά της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρων εισαγγελέων, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη, για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της Novartis.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, διαβίβασε στη Βουλή τη διάταξη του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, δια της οποίας τίθενται στο αρχείο οι μηνύσεις Δημητρίου Αβραμόπουλου, Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά κατά των εισαγγελικών λειτουργών Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη.

Να θυμίσουμε ότι οι τρεις πολιτικοί είχαν στραφεί κατά των εισαγγελικών λειτουργών σχετικά με τη διαδικασία που ακολούθησαν προκειμένου να καταθέσουν οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς με τη μήνυση του είχε κατηγορήσει ως «συμμορία» τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αλλά και τους 3 εισαγγελείς οι οποίοι διενεργούν την έρευνα για τη Novartis.

Διαβάστε επίσης